Villa Mimosin 9

Costa Blanca Zuid
1 beschikbare units
Vanaf € 1.150.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Nieuwe verkaveling van 11 zeer aantrekkelijk nieuwbouwvilla's gelegen in de Mimosa Community op Las Colinas Golf & Country Club. Perceelgroottes variëren van 721 m² tot 813 . Op ieder perceel kan er tot 189  gebouwd worden. De standaard villa biedt 3 slaapkamers, 2 badkamers, een gastentoilet en 2 bergruimtes. Bij sommige villa's is er een inpandige garage voorzien. 

Als u het perceel op komt gereden, is er een mooie autostaanplaats voorzien voor 2 wagens en een praktische buitenberging voor fietsen, koffers, golfclubs,... U komt de villa binnen via de inkomhal van waaruit u reeds een geweldig uitzicht heeft op de keuken, de eethoek, de woonkamer en de mooi aangelegde tuin, helemaal tot aan het einde van het perceel. De hoofdslaapkamer heeft een dressing en een ensuite badkamer. Vanuit deze kamer is er rechtstreekse toegang tot het terras dat zuid-georiënteerd is en het privaat zwembad. Naast de keuken is er een wasruimte en berging voorzien. De grote ramen naar de terrassen in de woonkamer, eethoek en keuken zorgen voor veel natuurlijk licht.

In het binnenland van Campoamor vindt u een plek als geen ander aan de Costa Blanca Zuid; Las Colinas Golf & Country Club. Een 330 hectare grote vallei omgetoverd tot een klein paradijs. Tussen sinaasappelbomen, dennenbomen en heuvels zult u ontdekken waar Las Colinas Golf & Country Club om draait. Het golfdomein biedt een aantal van de meest prestigieuze eigendommen aan het zuidelijke deel van de Costa Blanca, een 18-holes championship golfbaan die verschillende prijzen heeft gewonnen, wandelpaden om van het groen te genieten, sportfaciliteiten, luxe restaurants en nog veel meer. Op slechts 10 minuten rijden van Las Colinas Golf & Country Club vindt U het populaire winkelcentrum Zenia Boulevard.

De villa's worden opgeleverd met: 
- Airconditioning
- Elektrische rolluiken
- Afgewerkte Badkamers
- Uitgeruste keuken met elektrische toestellen
- Vloerverwarming
- Buitendouche
- Prive autostaanplaats
- Berging

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Luxueuze villa's
Afwerking van topkwaliteit
Op wandelafstand van het clubhuis, restaurants, golf- en sportfaciliteiten
Privaat zwembad
Inclusief elektrische toestellen

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Mimosin 9
Verdieping: -
3
2
175 m2
60 m²
735 m2
€ 1.150.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder