Residencia Marbella Lake

Costa del Sol
2 beschikbare units
Vanaf € 505.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Residencia Marbella Lake is een modern privé wooncomplex gelegen in het hart van de Golf Valley in Nueva Andalucía, op slechts 5 kilometer van Puerto Banús.

De nieuwe ontwikkeling omvat 98 appartementen, verdeeld over kleine gebouwen van drie verdiepingen in een eigentijdse mediterrane stijl. De appartementen met 2 of 3 slaapkamers en de prachtige penthouses en duplexen zijn allemaal omgeven door aangelegde tuinen en vier gemeenschappelijke zwembaden. De woningen worden volledig uitgerust met topkwaliteit afwerkingen en worden opgeleverd met een ondergrondse parkeerplaats en berging.

Het Marbella Lake project is zo ontworpen dat alle woningen een adembenemend panoramisch uitzicht hebben vanaf hun royale terrassen en open woonruimtes. De architectuur in de gemeenschappelijke zones van Marbella Lake is geïnspireerd op de avant-gardistische concepten van "Boho Chic" en "Country Chic", met een combinatie van natuurlijke materialen en kleuren.

Het is een vrij groot gebied en zeer goed gelegen op slechts 5 kilometer afstand van Puerto Banús en 10 minuten rijden naar Marbella centrum of San Pedro de Alcántara.  Het is in de volksmond bekend als de 'Golf Valley,' vanwege de nabijheid van verschillende top-kwaliteit golfbanen, waaronder Aloha Golf, Las Brisas, La Quinta, en Los Naranjos. Het is een bruisend regio met een fantastisch aanbod aan restaurants, bars en cafés.  Er zijn privé sportscholen, supermarkten en speciaalzaken voor fijnproevers die de allerbeste producten wensen. Het commerciële centrum Centro Plaza heeft niet alleen veel winkels en bars, maar is ook het epicentrum voor de openluchtmarkt op zaterdag.

De prijzen hieronder zijn de 'vanaf prijzen' voor een appartement met 2 of 3 slaapkamers. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Exclusieve omgeving
Fantastisch aanbod faciliteiten in de nabije omgeving
Spectaculaire vergezichten
2 of 3 Slaapkamers
Ondergrondse autostaanplaats en berging

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Marbella Lake - 3 slaapkamers
Verdieping: -
3
2
121.38 m2
40.66 m²
- m2
€ 800.000
Marbella Lake - 2 slaapkamers
Verdieping: -
2
2
93.1 m2
42.24 m²
- m2
€ 505.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder