Residencia SeaScape Blue

Costa Blanca Noord
6 beschikbare units
Vanaf € 290.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

De nieuwe residentie SeaScape bestaat uit 2, 3 of 4 slaapkamer appartementen en 2 vrijstaande villa’s met 3 slaapkamers. De villa’s zijn ontworpen op verschillende niveaus. De appartementen zijn uitgerust met de nieuwste technologie: airconditioning, Aerotermia-systeem voor het verwarmen van water, penthouses met pre-installatie voor jacuzzi, thermische en akoestische isolatie,… 

SeaScape Blue beschikt over tal van faciliteiten op het resort zodat u er de hele tijd kan genieten: grote groene zones, sportterreinen, minigolf, petanque, padelbanen, fitnessruimte, buitenzwembad met jacuzzi, verwarmd binnenzwembad, sauna, kinderspeeltuin, Biofitness outdoor,… De gemeenschappelijke zones zijn allemaal 24/24 beveiligd. 

Vanuit de stad Finestrat, langs de hellingen van Sierra Cortina, kijkt SeaScape Resort uit over de baai van Benidorm en biedt een bevoorrecht uitzicht op de mooie zonsopgangen. Benidorm is de stad van duizend-en-één dingen om te kopen: met moderne winkelcentra, exclusieve boetieks, charmante kleine winkeltjes, traditionele markten... Benidorm is bruisend en biedt de grootste keuze aan internationale restaurants in de regio, zodat u elke dag naar een ander land kunt reizen door alleen maar van de keuken te proeven. Als er iets is dat Benidorm wereldberoemd heeft gemaakt, dan zijn het wel haar stranden: lange stroken van fijn wit zand, omgeven door een intens blauwe zee.

In de directe omgeving is er ook een pretpark, een dierentuin, een waterpark, gokarting, verschillende golfterreinen, watersportmogelijkheden, charmante dorpjes... Op 40 minuten van de internationale luchthaven van Alicante en het station.

De prijzen hieronder zijn de 'vanaf prijzen' voor een appartement met 2, 3 of 4 slaapkamers en de prijzen voor de 2 villa's.  

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Costa Blanca Noord
Centrale ligging
Prachtige vergezichten
Verschillende faciliteiten op het resort
Slechts 40 minuten van de luchthaven van Alicante

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
SeaScape Blue - Villa 2
Verdieping: -
3
2
- m2
- m2
- m2
€ 650.000
SeaScape Blue - Villa 1
Verdieping: -
3
2
- m2
- m2
- m2
€ 650.000
SeaScape Blue - 4 Slaapkamers
Verdieping: -
4
3
- m2
- m2
- m2
€ 540.000
SeaScape Blue - 3 Slaapkamers
Verdieping: -
3
3
- m2
- m2
- m2
€ 440.000
SeaScape Blue - 3 Slaapkamers
Verdieping: -
3
2
- m2
- m2
- m2
€ 380.000
SeaScape Blue - 2 Slaapkamers
Verdieping: -
2
2
- m2
- m2
- m2
€ 290.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder