Luxe villas te koop in Costa Blanca Noord

Living the good life

Upgrade uw levenskwaliteit en levensstijl. Vandaag de dag is tijd en ruimte uw grootste luxe: een eigen villa met fenomenaal uitzicht op 2 uur vliegen van hier.

Optie 1: Villa Ikaria aan de Cumbre del Sol, in Benitachell

Vanaf € 1.562.000.

Benitachell, een geconsolideerde woonwijk met een prachtig uitzicht op zee, bevindt zich op 120 kilometer van Valencia en op 80 kilometer van Alicante.

Villa Ikaria heeft 2 verdiepingen met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De hoofdslaapkamer is uitgerust met een dressing, een ensuite badkamer, een groot raam met uitzicht op de Middellandse Zee en rechtstreekse toegang tot het terras. De overige 2 slaapkamers hebben ingebouwde kasten en delen 1 badkamer.

Zowel de woon-en eetkamer als de keuken komen uit op het spectaculaire zomerterras. Het terras en de mediterrane tuin zijn aangelegd rond een design infinity zwembad.

Optie 2: Villa Lena in Racó de Galeno in Benissa

Villa Lena heeft een ideale locatie voor natuurliefhebbers, die kunnen genieten van het uitzicht op de Peñón de Ifach en de Middellandse Zee.

Architecturaal valt de villa op door zijn zorgvuldige verdeling. De eerste verdieping is verdeeld in twee vleugels, één met drie tweepersoonskamers allen met eigen badkamer en de andere met de kamers van gemeenschappelijk gebruik, grote keuken, woonkamer, eetkamer, toilet, enz.

Op de begane grond bevindt zich een grote ruimte die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt: gastenverblijf, een ontspannings- of bioscoopzaal, een fitnessruimte, enz., met het voordeel dat het intern verbonden is met de hoofdverdieping. Deze ruimte omvat ook een parkeerplaats en een berging.

Optie 3: Villa Plenum in de Sierra de Altea

Vanaf € 1.728.000.

De Sierra de Altea is een van de meest gewilde gebieden van de noordelijke Costa Blanca. Villa Plenum omvat design, efficiëntie en kwaliteit.

Drie slaapkamers, waarvan de grootste een en-suite badkamer, dressingsruimte en toegang tot een eigen terras heeft. De andere twee slaapkamers hebben ook elk een en-suite badkamer, grote kasten en een gemeenschappelijk terras. Buiten is er een prachtige infinity pool.

De ruime woonkamer met grote raampartijen en een toegang tot een tweede veranda en het hoofdterras van de woning, is één van de pareltjes van deze villa. Een lift verbindt het hele huis. 

Optie 4: Villa Amanecer in Woonwijk Jazmines Cumbre del Sol

Deze nieuwbouwwoning wordt gekenmerkt door open ruimtes en grote ramen om volop van de spectaculaire zeezichten en mediterrane zon te kunnen genieten.

Het huis is gebouwd in drie hoogtes plus een onderbouw, waar je die nodige extra ruimte hebt. De toegang is via de bovenverdieping, waar twee auto's kunnen parkeren en een lift die het hele huis met elkaar verbindt. Op de middelste verdieping zijn de slaapkamers en badkamers.

Op de onderste etage is een prachtige open ruimte waar keuken, eetkamer en woonkamer samenkomen met het grote terras. Het terras is gemaakt om buiten te leven, met een groot infinity zwembad dat overloopt in het blauw van de zee!

Optie 5: Villa Galera in woonwijk Jazmines Cumbre del Sol

Villa Galera heeft een moderne architectuur met meerdere buitenruimtes waar u kunt genieten van het prachtige mediterrane klimaat, grote terrassen, privézwembad met jacuzzi, barbecue en tuin.

Op de bovenste verdieping zijn er 3 slaapkamers met toegang tot een terras en badkamers.

In het hart van de woning is de ruime woonkamer verbonden met de keuken door een centraal eiland, allen met zicht op het terras bij het zwembad. Op deze verdieping bevindt zich ook de hoofdslaapkamer met inloopkast en eigen badkamer.

Een uitzonderlijke villa uitgerust met alle eersteklas apparatuur, gelegen in een prachtige enclave om op elk moment van het jaar van te genieten.

Wenst u meer info over deze villa's?

Copyright © 2023, All Rights Reserved TOP ESTATES - Privacy Disclaimer