Residencia Fairways

Costa del Sol
1 beschikbare units
Vanaf € 645.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Residencia Fairways is een nieuwe ontwikkeling van 54 moderne appartementen en penthouses met prachtig uitzicht over de golf, de bergen en de zee. Het ligt op minder dan 35 minuten van de luchthaven van Malaga en op minder dan 10 minuten rijden van het pittoreske dorpje La Cala de Mijas met tal van restaurants, bars en winkels langs een 6 kilometer lange strandpromenade. Het idyllische dorpje Mijas Pueblo met witgekalkte Andalusische huizen en panoramisch uitzicht ligt vlakbij. Ook de culturele stad Málaga met geweldige restaurants, historische gebouwen, archeologische vindplaatsen en wereldberoemde musea is binnen handbereik. De haven Muelle Uno heeft ook een aantal winkels en restaurants.

Residencia Fairways bevindt zich in het hart van La Cala Golf, het grootste golfresort van Spanje met drie kampioenschapsgolfbanen, een golfacademie met zes par drie holes en driving range. Een scala aan voorzieningen lacht u toe, waaronder restaurants, een minimarkt en een viersterrenhotel met de beste spa aan de kust. Deze voorzieningen zijn allemaal binnen enkele minuten wandelafstand van Fairways te bereiken.

Binnen het veilige privécomplex vindt u prachtige tuinen met een groot zwembad en directe toegang tot het strand. Er is ook een overdekte fitnessruimte en een spa met jacuzzi en sauna. Alle woningen zijn voorzien van een ondergrondse parkeergarage en berging en er zijn speciale gebieden waar golfers hun uitrusting kunnen schoonmaken en golfkarretjes kunnen opladen na een dag op de prachtige golfbanen die de urbanisatie omringen.

De woningen beschikken over grote terrassen van 53 m2 tot 112 m2 met glazen balustrades en een indrukwekkend uitzicht op de golfbaan, de bergen en de zee. Het aerothermische systeem, een moderne, schone technologie die energie uit de lucht haalt, zorgt voor gratis en duurzame energie. De ruime en lichte woonkamers hebben indrukwekkende raampartijen en de moderne, open keukens zijn volledig uitgerust met alle elektrische toestellen. De elegante hoofdslaapkamers hebben een dressing en een ensuite badkamer, terwijl de moderne designbadkamers allemaal ramen hebben die instaan voor natuurlijk licht en ventilatie.

In de penthouses kunt u genieten van een privé buitendouche en er is ook een groot gemeenschappelijk overloopzwembad. De volledig uitgeruste fitnessruimte heeft een prachtig uitzicht over de golfbaan en toegang tot een groot terras. Ten slotte kunt u heerlijk ontspannen op de Balinese ligbedden of genieten van de jacuzzi-spa met zwanenhalsmassagejet na een rondje golf.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Laatste appartement beschikbaar
In het hart van La Golf, met tal van faciliteiten
Fitness en Spa met jacuzzi en sauna
Gemeenschappelijk zwembad
Ondergrondse autostaanplaats en berging

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Fairways
Verdieping: -
3
2
96.08 m2
65.83 m²
- m2
€ 645.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder