Villa Sanctuary II

Costa del Sol
1 beschikbare units
Vanaf € 1.450.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Geniet van het allerbeste dat het leven te bieden heeft in deze zes moderne eerstelijns golfvilla's met uitzonderlijke afwerkingen en luxueuze kwaliteiten, gelegen op een onovertroffen locatie in het weelderige El Campanario. Elke villa bestaat uit drie verdiepingen, waaronder een lichte en uitnodigende kelder met een grandioze bioscoopzaal, een fitnessruimte, een sauna en een spa met toegang tot een Japanse patio, voorzien van een zwembad met waterval om in te zwemmen en af te koelen.

Met vier slaapkamers en vijf badkamers geven deze villa's alle ruimte en comfort die u nodig heeft. Op de bovenverdieping vindt u twee ensuite slaapkamers en op de begane grond en in de kelder bevinden zich elk nog een slaapkamer met badkamer. De minimalistische, open ruimtes en de grote ramen van vloer tot plafond overspoelen het huis met licht gedurende de hele dag, waardoor het interieur een naadloze overgang maakt naar de omringende natuur.

Deze villa's zijn ontworpen met een verfijnd oog voor detail, met het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren, waardoor er een warme en moderne sfeer ontstaat. De locatie van deze villa's is ongeëvenaard, gelegen in het exclusieve gebied "El Campanario", op slechts enkele meters van het clubhuis met zijn voortreffelijke restaurant, tennis-en paddelbanen, spa, fitnessruimte, zwembad en golfbaan.

Op slechts enkele minuten rijden van hier liggen Puerto Banús, Estepona en Benahavís. In de omgeving bevinden zich de beste internationale scholen en restaurants, en de stranden van Puro Beach en Salduna liggen op slechts 1 kilometer afstand. Bovendien ligt de luchthaven van Malaga op 30 minuten rijden.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Laatste villa beschikbaar
Eerstelijns golf
Inclusief home cinema, fitness, sauna,..
Privaat zwembad
Mooie vergezichten
Op wandelafstand van het clubhuis, de golf, restaurants,...

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Sanctuary II - n°R6
Verdieping: -
4
4
298.59 m2
121.28 m²
471.8 m2
€ 1.450.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder