Residencia Royal Marbella

Costa del Sol
2 beschikbare units
Vanaf € 225.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Royal Marbella Golf Resort is een privé oase aan de rand van El Paraiso Golf - een oase van rust op het punt waar Marbella, Estepona en Benahavis elkaar ontmoeten. De kustweg leidt naar Marbella en Puerto Banus binnen 10 minuten, naar Estepona in 15 minuten en naar het charmante binnenlandse dorp Benahavis - bekend om zijn prachtige berglandschap en landelijke restaurants - in iets meer dan 10 minuten. Alles, van strand tot nachtleven, ligt voor de deur, maar eigenaren en gasten van het resort hebben ook toegang tot een hoge standaard van voorzieningen en services ter plaatse in een prachtige omgeving.

De stijl en uitstraling zijn die van een geïdealiseerd mediterraan dorp, compleet met gezellige pleintjes en paden die leiden van de hoofdreceptie en de conciërgeruimte naar de onafhankelijke suites. Het is een sfeervolle en uitnodigende omgeving, met café, lounge bar en terras, twee prachtige zwembaden en zonneterrassen omgeven door weelderige tuinen. Het resort beschikt ook over een professioneel uitgeruste fitnessruimte en een eigen spa met sauna en kleedkamers. Eigenaren van de woningen in het Royal Marbella Golf Resort kunnen genieten van de service en voorzieningen van een hotel resort gecombineerd met het gemak en de onafhankelijkheid van een appartement. Het is de perfecte omgeving om te ontspannen en tot rust te komen, maar als u in contact moet blijven met de buitenwereld is er een co-working centrum met ondersteunende service van ons conciërgeteam.

Appartementen met 1 slaapkamer
De eenkamerappartementen zijn ingericht door professionele binnenhuisarchitecten en zijn ruime suites met moderne decoratiekenmerken zoals lichtgekleurde houten vloeren, goed uitgeruste keukens en smaakvolle moderne ensuite badkamers met de slaapkamer. Centraal in de open indeling staat een uitnodigende woonkamer. De appartementen hebben een eigen terras met uitzicht op tuinen en patio's.

Appartementen met 2 slaapkamers
De appartementen met twee slaapkamers hebben dezelfde indeling en afwerking als de appartementen met één slaapkamer en hebben dezelfde standaard van decoratie, inrichting en uitrusting in aantrekkelijke lichte kleuren die een fris en ruimtelijk gevoel geven. De tweede slaapkamers hebben hun eigen badkamer en extra bergruimte, naast de privébergruimtes die bij alle woningen horen.

Duplex met 3 slaapkamers (reeds uitverkocht)
De grotere woningen met drie slaapkamers zijn verdeeld over twee verdiepingen voor een optimale ruimteverdeling en privacy. De afwerking is van hetzelfde hoge niveau, met drie slaapkamers en twee badkamers, evenals grote terrassen die de ideale plek vormen voor een drankje of maaltijd in open lucht. Alle woningen profiteren van hoteldiensten.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een appartement met 1 of 2 slaapkamers. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Royal Marbella - 2 Slaapkamers
Verdieping: -
2
2
- m2
- m2
- m2
€ 255.000
Royal Marbella - 1 Slaapkamer
Verdieping: -
1
1
- m2
- m2
- m2
€ 225.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder