Villa Estrella del Mar

Costa del Sol
1 beschikbare units
Vanaf € 597.000
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

De Estrella del Mar Villas liggen in Marbella. Deze prachtige en moderne huizen zijn ontworpen om jouw zomerse dromen werkelijkheid te maken. Met 36 herenhuizen beschikbaar, variërend van 3 tot 4 slaapkamers, zal je een perfecte pasvorm vinden voor jou en jouw gezin.

De woningen hebben ruime woonkamers, die een ideale plek bieden om te ontspannen na een dag op het strand. De open keuken is volledig uitgerust met eersteklas apparatuur zodat het de perfecte ruimte is om een ​​heerlijke maaltijd te bereiden waar je van kan genieten op jouw eigen overdekte veranda of terras. De pergola biedt schaduw en bescherming tegen de zon, waardoor je op elk moment van de dag buiten kunt zitten en kunt relaxen in jouw mooie tuin.

De woningen hebben 2 of 3 badkamers, waarvan de master badkamer en-suite is. Er is ook een gastentoilet. Met vloerverwarming door het hele huis en airconditioning door aerothermie, ben je verzekerd van een aangename temperatuur binnen, ongeacht het weer buiten. De dubbele beglazing en de uitstekende indeling van de woningen zorgen voor een rustige en comfortabele sfeer.

De privé urbanisatie heeft een omheining, wat zorgt voor extra veiligheid en privacy. Er zijn grote groene zones om te ontspannen en te genieten van de zon. Het gemeenschappelijke zwembad is een geweldige plek om af te koelen en plezier te hebben met vrienden en familie. Voor degenen die graag sporten is er fitnessruimte. Werken vanuit de Costa del Sol is ook mogelijk in de co-working spaces van Estrella del Mar.

De woningen zijn eco-efficiënt en duurzaam.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Laatste 4 woningen beschikbaar
Hoogwaardige afwerking
Eco-efficiënt en duurzaam
Gemeenschappelijk zwembad
Fitnessruimte en co-werkruimtes

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Estrella del Mar - n° 14
Verdieping: -
3
2
110.8 m2
25.25 m²
52 m2
€ 597.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder