Residencia Estrella

Costa del Sol
1 beschikbare units
Vanaf € 585.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Estrella del Mar is werkelijk een oase van rust en comfort, gelegen in het prachtige Elviria Beach. Elviria heeft een prachtig berglandschap vol weelderig groen. De locatie is perfect voor wie op zoek is naar rust en stilte, terwijl het toch niet te ver van het schitterende Marbella ligt. Op 15 minuten rijden bent u in Marbella.

Bij Estrella del Mar hebt u keuze uit een selectie van stijlvolle en moderne appartementen met 2 of 3 slaapkamers op slechts 200 meter van de rustgevende zee. Als u op zoek bent naar een plek om te ontspannen en tot rust te komen, dan is Estrella del Mar de perfecte keuze.

Het complex beschikt over twee prachtige zwembaden - een voor volwassenen en een voor kinderen - zodat u kunt genieten van een verfrissende duik op elk moment van de dag. En als u graag fit wilt blijven, kunt u gebruik maken van de moderne fitnessruimte. Bovendien biedt Estrella del Mar ook een co-workingruimte waar u in alle rust kunt werken. Uw auto kunt u veilig en gemakkelijk parkeren in de ondergrondse parkeergarage. Aangezien dit project zich in een beveiligde gated community bevindt, kunt u genieten van totale gemoedsrust.

De gemeenschappelijke ruimtes in Estrella del Mar zijn ontworpen met oog voor detail en esthetiek, waardoor ze een uniek karakter hebben met open volumes. De appartementen zijn ontworpen om het hoogste niveau van comfort en kwaliteit aan te bieden en zijn voorzien van een eigen parkeerplaats en berging. Daarnaast zijn de appartementen in Estrella del Mar ontworpen met het BREEAM®-certificaat, wat betekent dat de bouw van deze woningen bijdraagt ​​aan een duurzamere en respectvollere omgeving.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Laatste appartement beschikbaar
Slechts 200 meter van de zee
Gemeenschappelijk zwembad
Fitnessruimte
Ondergrondse autostaanplaats

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Estrella
Verdieping: -
3
2
100.71 m2
22.4 m²
32.4 m2
€ 585.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder