Residencia Breeze

Costa del Sol
3 beschikbare units
Vanaf € 460.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Het project Breeze bevindt zich te midden van de prachtige omgeving van Marbella, waar ooit een agrarische stad kwijnde en de eersten - toen nog heiligmakers genoemd - verwelkomd werden, lang voordat het begrip "toerist" in zwang raakte. Pas in de jaren ’50, onder leiding van invloedrijke personen zoals Ricardo Soriano en de Hohenlohes, Goizuetas, Banús, Guerreros en Cocas, kwam het moderne Marbella tot bloei als icoon van kwaliteitstoerisme. Dit heeft de fysionomie van Marbella, San Pedro de Alcántara en het hele district voorgoed veranderd, evenals de economische activiteit en levensstijl van de inwoners.

Breeze is een waarlijk luxueus residentieel project in Guadalmina Alta, Marbella (Malaga), een van de meest spectaculaire plekken aan de Costa del Sol, vlakbij het charmante San Pedro de Alcántara en het bruisende Puerto Banús.

De 34 elegante appartementen en penthouses, variërend van 2, 3 tot 4 slaapkamers, liggen op een perfecte locatie om te genieten van de mediterrane levensstijl en worden omringd door 's werelds beste golfbanen, allemaal binnen een bereikbaarheid van minder dan 10 minuten.

De woonkamer van Breeze is ontworpen met het oog op welzijn en biedt zowel comfort als elegantie, met grote ramen die uitkijken op de golfbaan van Guadalmina. Dit architecturale kenmerk biedt een zeer ruime en lichte ruimte met tal van decoratiemogelijkheden, wat zorgt voor een oase van rust en vrije tijd waar u kunt genieten van een van de meest bevoorrechte gebieden ter wereld. De keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt bovendien de mogelijkheid om naar eigen smaak in te richten, met een ruime keuze aan hoogwaardige afwerkingen.

Bij Breeze Marbella heeft u alles wat u nodig heeft voor een comfortabel leven in een vredige en veilige omgeving, omringd door weelderig groen en adembenemende landschappen. Hier kunt u speciale momenten delen met uw familie en vrienden, genieten van het prachtige zwembad, de aangelegde gebieden, de co-working-ruimte en de fitnessruimte. De urbanisatie is volledig omsloten en beschikt over permanente bewakingscamera's en conciërgediensten, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een appartement met 2, 3 of 4 slaapkamers. 

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Keuze uit 2, 3 of 4 slaapkamers
Vlakbij het charmante San Pedro de Alcántara en Puerto Banús
Kleinschalig project
Ruime appartementen
Gemeenschappelijk zwembad

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Breeze - 4 Slaapkamers
Verdieping: -
4
3
152.11 m2
40.17 m²
- m2
€ 840.000
Residencia Breeze - 3 Slaapkamers
Verdieping: -
3
2
103.89 m2
34.86 m²
- m2
€ 640.000
Residencia Breeze - 2 Slaapkamers
Verdieping: -
2
2
84.02 m2
24.2 m²
- m2
€ 460.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder