Residencia Solana Village

Costa del Sol
2 beschikbare units
Vanaf € 370.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Solana Village is een nieuw wooncomplex dat wordt gebouwd op een heuvelrug achter de Europa golfbaan met een prachtig panoramisch uitzicht op de golfbaan en de zee. Het is gelegen tussen Marbella en Fuengirola, aan de kust tussen de bergen en de zee. Het resort wordt beschouwd als een van de beste golfcomplexen in Zuid-Europa. Het is ideaal gelegen tussen het prachtige nationale park van de Mijas Mountain Range en de Middellandse Zee.

Het resort ligt op slechts 10 minuten afstand van het strand, tussen La Cala de Mijas en Fuengirola, 20 minuten van Marbella en 30 minuten van Malaga Airport.

Entertainment en recreatie heb je binnen een straal van 30 km, met zonnige stranden en de beste golfbanen aan de Costa del Sol.

La Cala Resort biedt tal van recreatieve activiteiten, waaronder drie 18-holes golfbanen, een golfacademie met 6 holes, par 3, tennisbanen, een professioneel voetbalveld, fitnessruimte, spa en twee exclusieve restaurants.

Van hieruit ben je vlakbij de jachthavens van Benalmadena en Puerto Banus in Marbella.

Het project bestaat uit drie onafhankelijke percelen, waarvan de eerste fase, Solana Village I, momenteel in aanbouw is en 48 appartementen in 5 gebouwen omvat.

Het complex heeft een rustige en unieke sfeer, omringd door de natuur, en biedt een prachtig uitzicht op de golfbaan en de lagere gebieden. De appartementen hebben allemaal een voornamelijk zuidelijke-zuidwestelijke oriëntatie, waardoor er altijd veel licht naar binnen schijnt. Elk appartement heeft een groot terras met een glazen balustrade en een privétuin met uitzicht op het zwembad, de tuinen van het resort en de omliggende golfbaan.

De appartementen zijn modern ingericht met grote ramen, afgewerkte kasten, airconditioning, een bemeubelde keuken met huishoudelijke apparaten, een geïnstalleerd led-pakket, en volledige badkamers met meubels, spiegel en douchewand.

De bewoners hebben toegang tot verschillende parkeermogelijkheden en kunnen genieten van het zwembad voor volwassenen, het kinderbad en de gemeenschappelijke tuinen die op de vallei uitkijken. De opleverdatum is gepland voor augustus 2024.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een appartement met 2 of 3 slaapkamers.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

La Cala Golf
Tal van faciliteiten op het domein
Slechts 30 minuten van de luchthaven
Gemeenschappelijke tuinen en zwembad
Prachtige vergezichten

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Solana Village - 3 slaapkamers
Verdieping: -
3
2
101.94 m2
27.31 m²
- m2
€ 395.000
Solana Village - 2 slaapkamers
Verdieping: -
2
2
88.9 m2
29.8 m²
- m2
€ 370.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder