Residencia Solemar

Costa del Sol
2 beschikbare units
Vanaf € 262.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Solemar ligt aan Casares Playa, de onbetwiste parel aan de Costa del Sol. Deze locatie is perfect gelegen tussen de majestueuze bergen van Sierra Crestellina, die bescherming bieden aan de prachtige witte dorpen Casares, Gaucín en Genalguacil, en de uitgestrekte stranden van Playa Chica en Playa Ancha, die zich uitstrekken tussen de kustplaatsen Estepona, San Luis de Sabinillas en Puerto de la Duquesa.

Het vliegveld van Málaga ligt op slechts een uur rijden, terwijl het vliegveld van Gibraltar in slechts 35 minuten te bereiken is, waardoor u zelfs voor een kort verblijf kunt genieten van uw woning. Deze regio biedt de perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid, ontspanning en luxe en is de ideale locatie voor diegenen die op zoek zijn naar de ultieme mediterrane levensstijl. Ontdek nu de prachtige mogelijkheden van Casares Playa en verrijk uw leven met de ongeëvenaarde ervaringen die dit gebied te bieden heeft.

Solemar is een oase van rust en elegantie. Het exclusieve privécomplex biedt een prachtige selectie van 58 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, verdeeld over vier gebouwen. De appartementen op het gelijkvloers beschikken over een eigen tuin, terwijl de eerste verdiepingen uitzicht bieden op de zee. Exclusieve penthouseappartementen op de bovenste verdiepingen zijn voorzien van 3 slaapkamers en bieden fantastische terrassen met een ongeëvenaard uitzicht op de Middellandse Zee. Alle woningen zijn gelegen op het zuidoosten en beschikken over royale terrassen die optimaal profiteren van het licht en de prachtige zeezichten. De weelderige tuinen en het gemeenschappelijke zwembad hebben een modern ontwerp en bieden een perfecte plek om te ontspannen.

Solemar is synoniem aan woningen die eigenaren een maximaal comfort bieden, afgewerkt met hoogwaardige materialen van de beste merken en met een doordacht ontwerp. De woningen zijn uitgerust met een optimaal airconditioning-systeem voor zowel de koudere als de warmere maanden en geluidsisolatie tussen woningen en naar het exterieur. Deze woningen lopen voorop als het gaat om energiebesparing en zijn gebouwd conform de nieuwe Spaanse Technische Bouwcode (CTE).

Elk appartement heeft een eigen overdekte parkeerplaats. Bouwwerkzaamheden zijn al begonnen en de verwachte opleveringsdatum van dit project is in maart 2024.

De prijzen hieronder zijn de vanaf prijzen voor een appartement met 2 of 3 slaapkamers.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Rustige ligging
Keuze uit 2 of 3 slaapkamers
Tuin, terras of dakterras
Magnifiek zeezicht
Ideale oriëntatie
Gemeenschappelijk zwembad

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Residencia Solemar - 3 slaapkamers
Verdieping: -
3
2
105.74 m2
39.14 m²
- m2
€ 350.000
Residencia Solemar - 2 slaapkamers
Verdieping: -
2
2
83.41 m2
29.24 m²
- m2
€ 262.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder