Residencia Paradise Resort

Costa Blanca Zuid
2 beschikbare units
Vanaf € 234.900
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Residencia Paradise Resort is een nieuwbouwproject met een uniek ontwerp. Appartementen met 2 of 3 slaapkamers, grote terrassen en een eigen autostaanplaats (binnen of buiten) nabij het centrum van San Miguel de Salinas, vlakbij de zoutmeren van Torrevieja. Op 15 minuten rijden zijn er verschillende golfbanen om uit te kiezen waaronder Las Colinas Golf & Country Club, Las Ramblas Golf en La Finca Golf Resort. De internationale luchthavens van Murcia en Alicante zijn beiden ongeveer 40 minuten rijden.

San Miguel de Salinas is een typische Spaanse stad op slechts 15 minuten rijden van de goudkleurige zandstranden van 
Mil Palmeras, Campoamor, Cabo Roig, La Zenia, Torrevieja, La Mata en Guardamar del Segura. Omgeven door een prachtig landschap van citrus-en amandelboomgaarden en het nationale park van Sierra Escalona vlakbij waar tal van wandel-en fietspaden zijn. Ideaal gelegen op wandelafstand van een grote verscheidenheid aan bars, restaurants, scholen, banken, een gezondheidscentrum, apotheken, een voetbalveld, tennisbanen, padelbanen,...

Residencia Paradise Resort zal bestaan uit 165 appartementen, waarvan 30 penthouses. De eerste fase omvat 85 woningen, verdeeld over 8 verdiepingen. Hiervan zijn 20 appartementen met 3 slaapkamers en 65 appartementen met 2 slaapkamers. Alle woningen beschikken over een individuele autostaanplaats en er is de mogelijkheid om een berging bij aan te kopen. 

De gemeenschappeiljke zones bestaan uit een mooi aangelegde tuin met een indrukwekeknd zwembad van 199 m², een kinderspeeltuin en een fitnessruimte. 

De prijzen hieronder zijn de 'vanaf prijzen' voor een appartement met 2 of 3 slaapkamers. Voor meer informatie, contacteer ons via info@topestates.eu.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Keuze uit 2 of 3 slaapkamers
Nabij het centrum van San Miguel de Salinas
Autostaanplaats
Mogelijkheid tot berging
Gemeenschappelijk zwembad

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Paradise - 3 slaapkamers
Verdieping: -
3
2
82.52 m2
68.78 m²
- m2
€ 234.900
Paradise - 2 slaapkamers
Verdieping: -
2
2
67.67 m2
32.71 m²
- m2
€ 264.900

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder