Villa Verderon

Costa Blanca Zuid
3 Slaapkamers
€ 730.000
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Een vallei van 330 hectare tussen heuvels, op 15 minuten van de Middellandse Zee, begrensd door een 18-holes kampioenschapsgolfbaan. Een ontwikkeling met lage woningdichtheid, geïntegreerd in de omgeving en met respect voor het milieu. Een plek om te ontsnappen en te genieten van 200.000 m² natuurgebied en aangelegde paden tussen inheemse vegetatie en aanplantingen van citroen-en sinaasappelbomen. Ten zuiden van Alicante ligt een plek waar natuur en pracht elkaar ontmoeten: Las Colinas Golf & Country Club.

Het vastgoedaanbod van Las Colinas Golf & Country Club omvat exclusieve villa's en appartementen rond de golfbaan. Eigenaars van Las Colinas Golf & Country Club genieten van een woning gelegen in het "Leading Resort of Villas in Europe and Spain 2021″ en de "Best Golf Course in Spain 2021". In het resort krijg je toegang tot een wereld van privileges om te genieten van de gezonde Mediterrane levensstijl. De luxe om in harmonie met de natuur te leven en toegang te hebben tot diensten met een hoge toegevoegde waarde. Met een uitzonderlijk klimaat, prachtige bereikbaarheid en een compleet aanbod van sport, recreatie, accommodatie en restaurants, waaronder een privé Beach Club aan het strand.

Villa Verderon is een exclusieve villa binnen de Orquídea gemeenschap, gelegen op een bevoorrechte locatie binnen het golfresort. Deze gemeenschap heeft verschillende soorten villa's die zijn aangepast aan het reliëf van het landschap. De villa heeft een bebouwde oppervlakte van 150 m² en een tuinoppervlakte van meer dan 440 m². Villa Verderon heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers en een volledig uitgeruste keuken, evenals, een privaat zwembad met zoutzuiveringssysteem, een berging en autostaanplaatsen voor twee voertuigen. De zuidwestelijke oriëntatie draagt bij tot continue genieten van het mediterrane klimaat.

De villa is inclusief:
- Ramen met dubbele beglazing
- Automatische rolluiken slaapkamers
- Warmtepomp
- Airconditioning
- Elektrische vloerverwarming in badkamers
- Elektrische keukentoestellen (Siemens): microgolf, wasmachine, dampkap, ingebouwde koelkast, ingebouwde diepvriezer, afwasmachine, inductie kookplaat en oven)
- Video intercom
- Automatische garagepoort
- Binnen-en buiten LED-verlichting
- Privaat zwembad

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Oppervlakte
152 m2

Troeven

 Exclusief golfdomein
 Luxueuze faciliteiten binnen het resort
 15 Minuten van de Middellandse Zee met Beach Club
 Privaat zwembad
 Mooie uitzichten

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder