Villa Lujo Cabo

Costa Calida
2 beschikbare units
Vanaf € 2.400.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Deze 2 prachtige nieuwbouwvilla’s worden gebouwd op een klif met panoramisch uitzicht op het zeereservaat nabij Cabo de Palos, Murcia, Costa Cálida. Ze zijn een ontwerp van de Zwitserse architect Massimo Di Caudo. Een architectonisch concept gebaseerd op heldere, kubusvormige en functionele lijnen in een unieke omgeving. De villa’s zijn voorzien van 3 ruime slaapkamers, 3 complete badkamers, 1 gastentoilet, airconditioning (warm/koud), een grote woon-en eetkamer, een ingerichte keuken (inclusief high-end elektrische toestellen), apart zitgedeelte, wasruimte en berging. Gebouwd op percelen van 500 m², met bebouwde oppervlaktes vanaf 254,55 m², volledig afgewerkte tuinen, privaat verwarmd zwembad met uitzicht op de Middellandse Zee en een garage.

De tuinen worden afgewerkt met een waterafvoersysteem in de bestrating, een irrigatiesysteem, verlichting en een mediterrane beplanting. Het verwarmd infinity zwembad is 9 x 4 meter met een oneindig uitzicht op de Middellandse Zee en afdekzeil. Terrassen op verschillende niveaus creëren een gezellige sfeer met magnifieke vergezichten.

Alle villa’s beschikken over thermische en akoestische isolatie wat voor een harmonieuze en comfortabele sfeer zorgt. De woningen zijn volledig duurzaam en milieuvriendelijk gebouwd, inclusief airconditioning (warm/koud). Zorg voor het kleinste detail in afwerking, het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit, een gepersonaliseerd design en luxe zonder het maximale comfort te vergeten, maken dat er zowel in de zomer als in de winter genoten wordt in deze villa’s.

Villa’s Lujo Cabo liggen op slechts 2 minuten afstand van paradijselijke baaien. Gelegen in Cala Medina, bekend om zijn wilde kliffen, uitzicht op de emblematische vuurtoren, prachtige zonsopkomsten en zonsondergangen en open zichten. Omgeven door baaien waar u kan zwemmen en watersporten kan beoefenen, is het ook een paradijs voor duikliefhebbers met een van de beste zeereservaten in de Middellandse Zee.

Vijf minuten van de jachthaven van Cabo de Palos, de promenade en restaurants waar u kunt genieten van de beste mediterrane gerechten. De villa’s liggen ook op slechts drie minuten van de snelweg RM-12 en op 12 kilometer van het prestigieuze Hotel Campo de Golf La Manga Club Resort *****. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Corvera (Murcia) International Airport en Elche (Alicante) International Airport, beide met vluchten naar nationale en internationale gebieden, op respectievelijk 56 en 126 kilometer afstand.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Luxueuze villa’s
Eindeloze vergezichten
Voorzien van alle duurzame systemen, materialen en kwaliteit
Privaat verwarmd zwembad
Aangename ligging

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Lujo Cabo - n°2
Verdieping: -
3
4
264.98 m2
- m2
- m2
€ 2.400.000
Villa Lujo Cabo - n°1
Verdieping: -
3
3
254.55 m2
- m2
- m2
€ 2.400.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder