Villa Las Higuericas

Costa Blanca Zuid
3 beschikbare units
Vanaf € 1.050.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Las Higuericas is een exclusieve residentie van 9 luxe woningen aan het strand van Higuericas, Torre de la Horadada, Costa Blanca Zuid. De vrijstaande villa’s staan op percelen vanaf 227 m², met bebouwde oppervlaktes van 155 m². Ze zijn voorzien van 4 slaapkamers (met de mogelijkheid tot 2, 3 of 5 slaapkamers), waarvan 2 met ensuite badkamer en dressing, 1 extra gastenbadkamer, een ingerichte keuken met topkwaliteit materialen en elektrische toestellen, een open concept woon-en eetkamer omgeven door grote ramen die voor veel natuurlijk licht zorgen en directe toegang bieden tot het privaat zwembad en de eigen tuin. Naast een grote overdekte garage of buiten autostaanplaats voor 2 voertuigen, is er nog een wasruimte en berging.

Alle villa’s beschikken over thermische en akoestische isolatie wat een harmonieuze en comfortabele sfeer creëert. De woningen zijn volledig duurzaam en milieuvriendelijk gebouwd, inclusief airconditioning (warm/koud). Met zorg voor het kleinste detail in afwerking, het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit, een gepersonaliseerd design en luxe zonder het maximale comfort te vergeten, maken dat er zowel in de zomer als in de winter genoten wordt in deze villa’s.

Villa Las Higuericas ligt op 100 meter van het strand van Higuericas. In alle opzichten een paradijs waar men kan genieten van de onmetelijkheid van de Middellandse Zee, de wandelpromenade, verfrissende zwempartijen, tal van watersporten, zeilen, surfen, snorkelen en op slechts 8 kilometer van Lo Romero Golf, één van de 21 golfterreinen aan de Costa Blanca. Op slechts 5 minuten van de jachthaven van Torre de la Horadada en 10 minuten van de jachthavens van San Pedro del Pinatar met bijhorende restaurants waar er kan genoten worden van de beste mediterrane keuken. De dichtstbijzijnde stad in de buurt van het project is Pilar de la Horadada, op 1 kilometer afstand, een rustige stad met allerlei diensten, scholen, gezondheidscentra, politie, apotheken,… Er zijn ook twee commerciële gebieden in de buurt; het Dos Mares Shopping Centre in San Javier (5 minuten rijden) en Zenia Boulevard in Orihuela Costa (15 minuten rijden).

De nabijheid van de snelweg AP-7 verbindt de residentie met verschillende grootsteden en twee internationale luchthavens waaronder Murcia-Corvera (op 44 kilometer afstand) en Alicante-Elche (op 75 kilometer afstand).

Details van het project

Kenmerken

Troeven

Vrijstaande villa’s
Kleinschalige residentie
Op slechts een maar meter van de Middellandse Zee
Privaat zwembad
Mogelijkheid tot persoonlijke afwerking

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Villa Las Higuericas - n°8
Verdieping: -
4
3
157.75 m2
- m2
- m2
€ 1.220.000
Villa Las Higuericas - n°7
Verdieping: -
4
3
157.75 m2
- m2
- m2
€ 1.050.000
Villa Las Higuericas - n°1
Verdieping: -
4
3
217.3 m2
- m2
- m2
€ 1.430.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder