Villa Flamenco

Costa Blanca Zuid
3 Slaapkamers
€ 1.495.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

De exclusieve villa's van de Mimosa Community zijn gelegen in een bevoorrechte omgeving. In het hart van Las Colinas Golf & Country Club, aan de Costa Blanca Zuid, provincie Alicante. 

Villa Flamenco heeft een groot perceel van 1.555  met 230  bebouwde oppervlakte, solarium en privaat zwembad van 37 . Het heeft drie slaapkamers, drie en-suite badkamers, een apart gastentoilet, een volledig uitgeruste Amerikaanse keuken, lift, berging, wasruimte en twee autostaanplaatsen.

De ruimtes zijn verdeeld over drie verschillende niveaus. Ontworpen om optimaal te integreren in de omgeving en het uitzicht op de golfbaan en de Middellandse Zee te maximaliseren. De zuidwestelijke oriëntatie draagt bij tot een beter gebruik van het licht en daardoor tot een grotere energie-efficiëntie van het gebouw. Bovendien heeft de villa een complete installatie van airconditioning, vloerverwarming, osmose systemen en een alarmsysteem. 

Las Colinas Golf & Country Club bevindt zich in Campoamor. Een vallei van 330 hectare, omgetoverd tot een klein paradijs. Tussen sinaasappelbomen, dennen en heuvels ontdek je wat Las Colinas Golf & Country Club allemaal te bieden heeft. Op het domein is een kampioenschapsgolfbaan met 18 holes, deze heeft de afgelopen jaren verschillende prijzen gewonnen. Verder vind je er wandelpaden om te genieten van de groene sportfaciliteiten, een minimarkt, exclusieve restaurants en nog veel meer. Op slechts 10 minuten rijden van Las Colinas Golf vind je het populaire winkelcentrum Zenia Boulevard.

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Oppervlakte
230
Terras
73.47 m²

Troeven

Exclusieve villa met ideale oriëntatie
Grote schuiframen
Magnifieke vergezichten
Privaat zwembad
Inclusief lift, airconditioning en vloerverwarming

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder