Villa Brisa del Mar

Costa Blanca Noord
3 Slaapkamers
€ 1.914.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

In het residentiële resort Cumbre del Sol vinden we Villa Brisa del Mar, met name in de wijk Jazmines, een exclusief gebied dat opvalt door het uitzicht op zee en de hoogwaardige infrastructuur. 

Villa Brisa del Mar, bestaat uit twee niveaus. De hoofdingang bevindt zich op de bovenverdieping, met twee duidelijk onderscheiden vleugels. Aan de rechterkant bevinden zich de 3 slaapkamers, waarvan 1 met een grote dressing en badkamer en suite. De andere twee met een gedeelde badkamer en ruime ingebouwde kasten. Allemaal hebben ze directe toegang tot het terras en uitzicht op de Middellandse Zee. Aan de linkerkant vinden we de dagruimtes, met een keuken die is verbonden met de eetkamer en het terras, de woonkamer, een gastentoilet, een wasruimte,...

De begane grond van deze villa is bedoeld voor ontspanning en plezier, zowel binnen als buiten. Deze verdieping bevat een garage voor twee wagens, een badkamer, een berging en een extra polyvalente ruimte die rechtstreekse toegang heeft tot het buitenterras, het zwembad en de  verschillende tuinen. Een luxe om te genieten van vrije tijd, zonnebaden, een film kijken of zwemmen. 

De Cumbre del Sol ligt op het meest oostelijke punt van de provincie Alicante aan de Costa Blanca Noord. Gelegen op het hoogste punt van de gemeente Benitachell, biedt deze regio een panoramisch uitzicht over de zee en de omringende natuurparken van Javea tot Moraira. Bekend om haar complete aanbod sport- en vrijetijdsfaciliteiten, dagdagelijkse diensten en tal van culturele activiteiten. 

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
3
Badkamers
4
Oppervlakte
183.55 m2
Terras
231.75 m²

Troeven

Centrale ligging met alles op korte afstand
Panoramische vergezichten op de zee en de natuur
Exclusieve villa met topmaterialen
Grote ruimtes zowel binnen als buiten
Mogelijkheid om de afwerking zelf te kiezen

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder