Villa Senza

Costa Blanca Noord
4 Slaapkamers
€ 2.093.650
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

In de Sierra de Altea, met een prachtig uitzicht op zee, ligt Villa Senza, een nieuw gebouwde vrijstaande villa, met de beste kwaliteit en een perfect ontwerp.

Villa Senza is verdeeld over 3 niveaus, de bovenverdieping heeft een garage voor twee auto's en een inkomhal die ons verbindt met de rest van de woning. Op de middelste verdieping bevinden zich drie van de vier slaapkamers van dit huis, twee grote slaapkamers en twee extra slaapkamers. Een van de hoofdslaapkamers heeft de perfecte oriëntatie om te genieten van het prachtige uitzicht op zee, heeft toegang tot een privaat terras en heeft een en suite badkamer en een dressing. De andere twee slaapkamers hebben ook elk een en suite badkamer, ruime kasten en een gemeenschappelijk terras.

De begane grond is verdeeld in twee zones. Aan de ene kant hebben we de vierde slaapkamer met badkamer en suite, dressing en toegang tot het hoofdterras met een veranda. De andere ruimte heeft een gastentoilet, een open keuken met een centraal kookeiland met kookvuur en ontbijthoek, een eetkamer met toegang tot de veranda en een lichte woonkamer. Drie open ruimtes, overspoeld door het talrijke zonlicht en prachtige vergezichten over de Middellandse Zee. Buiten treffen we verschillende terrassen, een gastentoilet, een buitenkeuken en een groot infinity zwembad. 

Villa Senza is uitgerust met een lift, beveiligingssysteem, vloerverwarming, airconditioning, verlichting en een aangelegde tuin. Design, uitrusting, kwaliteit en een prachtig uitzicht op de Middellandse zee wachten op u in Altea, Costa Blanca Noord.

Villa Senza maakt deel uit van het gesloten wooncomplex Azure Altea Homes. Het is alleen toegankelijk voor eigenaren met een gemeenschappelijke beveiligingsdienst voor toegang. Op een ongeloofelijke locatie quasi naast Altea Golf Club en vlakbij Altea la Vella. Op slechts 55 kilometer van Alicante en 130 kilometer van Valencia stad, met beiden een internationale luchthaven. De 8 kilometer lange kustlijn, van Albir tot Mascarat, is ideaal op allerlei watersporten te beoefenen. 

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
4
Badkamers
4
Oppervlakte
254.15 m2
Terras
162.2 m²

Troeven

Luxueuze villa met zicht op zee
Infinity zwembad
Op slechts 7 kilometer van het strand
Tal van steden in de omgeving zoals Calpe, Moraira, Benidorm, Javea,...

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder