Villa Del Puerto

Costa Blanca Noord
3 Slaapkamers
€ 2.179.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Villa Del Puerto wordt gebouwd in de luxe woonwijk Jazmines, die deel uitmaakt van de urbanisatie Cumbre del Sol. De villa's die zich hier bevinden kunnen genieten van alle faciliteiten van deze gevestigde urbanisatie. Er is een winkelzone met een supermarkt, een kapper en een apotheek. Er zijn ook vele café’s en restaurants, de internationale school Lady Elizabeth en er is een gevarieerd aanbod aan sportfaciliteiten: tennis- en padelbanen, wandelroutes, een paardensportcentrum, strand en baaien om watersporten te beoefenen. 

Cumbre del Sol ligt vlakbij Benitachell en de gemeentes Javea (op 7 kilometer afstand) en Teulada-Moraira (op slechts 4 kilometer afstand), die een internationaal aanzien genieten en een keur van restaurants en mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding bieden. De verkaveling ligt op gelijke afstand van Alicante en Valencia.

Deze moderne villa is gelegen in de meest exclusieve zone van de urbanisatie Cumbre del Sol. Het is de thuisbasis van grote luxueuze villa's met prachtig zeezicht en een fantastisch avondzicht op de skyline van Calpe met Benidorm op de achtergrond. Dit alles op slechts 10 minuten rijden van het strand Cala Moraig en de kustplaatsen Jávea en Moraira.

Villa Del Puerto is ontworpen om optimaal te genieten van het fantastische zeezicht, het mediterrane klimaat en de talrijke lichtval. 


Het gelijkvloers bestaat uit een royale woonkamer met open haard, een aparte TV-kamer, een ruime keuken met een centraal kookeiland en ontbijtbar, een wasruimte en een bijkeuken. Alle ruimtes hebben makkelijke toegang tot de buitenruime. Buiten is er een overdekt terras, een knusse ontspanningszone met open haard en een groot zonneterras bij het infinity zwembad.

De volgende verdieping beschikt over 3 grote slaapkamers, allemaal met en suite badkamer. De hoofdslaapkamer is nog voorzien van een dressing en een privaat terras.  

 
De benedenverdieping heeft een ruimte voor vrijetijdsbesteding, of om in te richten als gastenverblijf met eveneens een groot terras.
 
De woning is volledig omheind en heeft een overdekte parkeerplaats voor twee wagens. Villa del Puerto is een doordacht project van interieurontwerp en landscaping en kan hierdoor aangepast worden aan de smaak en behoeften van de eigenaren, een unieke luxe villa gelegen in de noordelijke Costa Blanca.

Details van de woning

Kenmerken

Slaapkamers
3
Badkamers
4
Oppervlakte
239.35 m2
Terras
220.5 m²

Troeven

Ruime villa met grote bewoonbare oppervlaktes
Terrassen van 220,50 
Exclusieve woonwijk aan de Costa Blanca Noord
Vlakbij alle dagelijkse voorzieningen
Magnifieke vergezichten

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder