Residencia Essential

Costa Blanca Noord
1 beschikbare units
Vanaf € 254.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Residencia Essential is een wooncomplex van 74 appartementen met 2 of 3 slaapkamers in Javea. Alle woningen zijn gebouwd en afgewerkt met materialen van topkwaliteit. De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit zwembaden (voor volwassenen en kinderen) en tuinen, waardoor een prachtige omgeving ontstaat waar u kunt genieten van rust, comfort en ontspanning. De woningen hebben 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers, een open keuken en ruime woon-en eetkamer. De ruime terrassen worden geïntegreerd in de woonkamer dankzij de zeer lichte, grote ramen. Elk appartement beschikt over airconditioning, een ingerichte keuken met oven, microgolf, kookplaat en dampkap en een ondergrondse parkeerplaats. 

Deze nieuwe appartementen zijn gelegen op 650 meter van het busstation en op slechts 1 kilometer van de stranden van Jávea en de jachthaven. Op wandelafstand van allerlei voorzieningen: supermarkten, markt, banken, restaurants en cafés, sportscholen, scholen (openbaar en internationaal) en een postkantoor. Dankzij de bevoorrechte ligging en de aanwezigheid van allerlei diensten in de buurt, is een auto overbodig. 

Jávea, ook bekend als La Perla de la Costa Blanca, is gelegen tussen de kapen van San Antonio en Cabo de La Nao, aan de voet van de Montgó (een beschermd natuurgebied). Het onderscheidt het zich door zijn stranden en baaien met kristalhelder water waar u het hele jaar door kunt baden en watersporten beoefenen zoals zeilen en duiken.

Andere toeristische steden in de omgeving zijn Denia, Benidorm, Moraira, Calpe, Altea, Villajoyosa, Alicante en Valencia. 

Sommige appartementen beschikekn nog over een private tuin of dakterras.

Details van het project

Kenmerken

Troeven

1 Kilometer van het strand
2 of 3 Slaapkamers
Sommige appartementen met tuin of dakterras
Centrale ligging met alles op wandelafstand

Beschikbare units

VerdiepingSlaapkamersBadkamersOppervlakteOpp. terrasOpp. tuinPrijs
Essential - n°38
Verdieping: 0.0
3
2
94.75 m2
- m2
- m2
€ 254.000

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder