Santa Rosalia Lake & Life Resort

Costa Calida
€ 223.000
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Heeft u interesse in deze woning?

Vul onderstaand invulformulier in en we sturen u graag alle informatie

Info over dit pand

Santa Rosalia ligt op een strategische plek aan de Costa Calida, op de grens met de Costa Blanca Zuid en slechts 4 kilometer van de Mar Menor. Een plaats om te genieten van de twee zeeën, de mediterrane keuken en de verschillende ontspanningsmogelijkheden.

Het maakt deel uit van de beroemde Costa Calida, met 250 kilometer kustlijn, verspreid tussen twee zeeën, de Middellandse Zee en de Mar Menor. Overal in deze regio vindt u prachtige stranden en baaien met warm zand en kristalhelder water. 

Santa Rosalia Lake & Life Resort is opgebouwd rond ‘La Reserva’, het groene centrale hart, dat is ontworpen en gecreëerd voor alle bewoners. Te midden van ‘La Reserva’ ligt het oneindige turquoise meer ‘Cristal Lagoon’ met meer dan 16.000 m² sprankelend water. Het is de  ideale plek om te ontspannen in de zon, af te koelen in het kristalheldere water, te sporten, de dag door te brengen met het gezin, een biertje te drinken met vrienden of te proeven van de mediterrane keuken.

Het meer biedt verschillende stranden met poederwit zand, 2 eilanden bekroond door palmbomen, een beachclub met spectaculair uitzicht, een pier van waar verschillende watersporten beoefend kunnen worden, een beach volleybalveld en tal van recreatiegebieden. 

Het resort is een unieke plek om thuis te komen. Een 700.000 m² groot gebied met bijna 4.000 overwegend mediterrane bomen en planten om te genieten van de natuur, sport en vrije tijd. Het hele domein is omheind en er is 24u per dag toegangscontrole. 

Verder zijn er lange paden om te wandelen en te fietsen, tal van buitenactiviteiten zoals AdventureGolf, DiscGolf en Yogaruimtes, een kinderparadijs, multisportterreinen, Cross Training & Street Workout zone, petanquebanen, pingpongtafels en schaakzones. 

De woningen:
- Almendro: villa’s met 3 slaapkamers, 3 badkamers, percelen van 200 m² tot 219 m², bebouwde oppervlaktes inclusief kelder van 177 m², tuinen en terrassen van 66,76 m². / Klik hier voor meer informatie over Villa Almendro
- Lavanda type A: villa’s met 2 slaapkamers, 2 badkamers, percelen van 195 m², bebouwde oppervlaktes inclusief kelder van 162 m², tuinen en terrassen van 96 m² tot 182 m². / Klik hier voor meer informatie over Villa Lavanda (VERKOCHT)
- Lavanda type B: villa’s met 3 slaapkamers, 2 badkamers, percelen van 195 m² tot 217 m², bebouwde oppervlaktes inclusief kelder van 172,50 m², tuinen en terrassen van 96 m² tot 210 m². / Klik hier voor meer informatie over Villa Lavanda (VERKOCHT)
- Madreselva: appartementen en bugalows op verschillende verdiepingen met 2 of 3 slaapkamers, 2 badkamers, terrassen van minstens 16 m² en solariums van 57 m² of meer. / Klik voor meer informatie over Appartementen Madreselva (VERKOCHT)

Vergeet de routine, u hebt een wereld te ontdekken!

Details van de woning

Kenmerken

Troeven

Andere interessante panden

Blijf op de hoogte

Alle nieuws, aanbiedingen en events van Top Estates
Top Estates - placeholder